Уважаеми абонати на Onlinedirect.bg, 

Изминалата 2021 г.  беше година, изпълнена с много предизвикателства както за нас, така и за нашите клиенти, без които нямаше да съществуваме.

Затова ние, екипът на Onlinedirect.bg искаме да поднесем извинение на всички потребители, засегнати от зачестилите прекъсвания на мрежата, и да дадем прозрачност на процесите и мерките, които взехме, за да ви осигурим по-добра, надеждна и качествена интернет услуга.     

Водеща причина за възникналите аварийни ситуации е старата физическа инфраструктура на БТК, през която преминават трасетата на Onlinedirect.bg. При лоши метеорологични условия и ремонтни дейности се наблюдават срутвания, които водят до прекъсване на телекомуникационните връзки. Напълно осъзнаваме, че извънредни и непредвидени ситуации от такова естество причиняват неудобства и загуби на нашите клиенти и поемаме пълна отговорност за събитията. 

Уверяваме ви, че подходихме с професионализъм към създалата се ситуация и предприехме своевременни мерки за отстраняването на проблема, сред които:

  • Стартирахме цялостно обновяване на телекомуникационната мрежа – подновяване на медната кабелна мрежа с оптична кабелна мрежа с цел по-добра стабилност и по-високо качество на каналната мрежа по трасетата.

Активираните трасета с положени нови оптични кабели към днешна дата са: 

ул.Бачо Киро 20 

ул.Инж.Иван Иванов 59 

ВМА – ул.Свети Георги Софийски 3

ул.Чавдар Мутафов 22 

ул.Димитър Димов 1 

бул.Македония 9А

бул.Княз Ал.Дондуков 53

бул.Стефан Стамболов 8А

бул.Васил Левски 111

ул.Екзарх Йосиф 103

ул.Оборище 117

ул.Княз Борис I 154

ул.Екзарх Йосиф 55

ул.Княз Борис I 156

ул.Велчо Атанасов 36


кв.Мусагеница, бл.99, вх.8 
Ул.Дунав 82

Ул.Родопи 72

Ул.Кестен 1

Ул.Искър 66

бул.Янко Сакъзов 56

бул.Янко Сакъзов 70

бул.Васил Левски 99

ул.Ивайло 23

ул.Хайдушка гора 11

ул.Георг Вашингтон 22

ул.Антон П.Чехов 33

ул.Ангел Кънчев 28

ул.Неофит Рилски 50

ул.Бачо Киро 5

ул.Шандор Петьофи 22

В тези райони доставката на телекомуникационни услуги е напълно възобновена и се очаква по-стабилна и сигурна връзка за предлаганите услуги.

Трасетата с положени нови оптични кабели в процес на активиране са:


ул.Ами Буе 51
ул.Ами Буе 52

ул.Искър 54-56

ул.Искър 57

ул.Дан Колов 4

ул.Лавандула 9

ул.Ясен 8

 

Уведомяваме, всички абонати, използващи услугите на Onlindedirect.bg в горепосочените райони, че активирането на обновената кабелна мрежа няма да наруши доставката на услугите и прекъснявания не се очакват. 

  • За всички настоящи абонати на Onlinedirect.bg със сключен активен договор започваме кампания за предоставяне на нов WiFi6 гигабитов рутер напълно безплатно, за да осигурим по-стабилна връзка и високоскоростен интернет достъп чрез по-модерния, по-бърз и по-безпроблемен протокол РРРоЕ.

 

За повече информация относно кампанията и как да се включите в нея, можете да се свържете с колегите ни на 0884 377 477 и 0700 16 225 или да ни посетите на място в офисите на Onlinedirect.bg.

  • С цел подобряване на комуникацията с нашите абонати преместихме централата си за клиентско обслужване в гр. Русе, където поддържаме денонощна телефонна линия за осигуряване на навременна реакция и ефективна поддръжка за всички клиенти на Onlinedirect.bg и Networx.bg.
  • В допълнение, разширяваме непрекъснато екипа си от техници професионалисти за максимално бърза реакция при подадените сигнали, отстраняване на възникналите аварии и възстановяване на прекъснатите телекомуникационни услуги.
  • Наред с това засилихме контрола на качество при процеса на отстраняване на технически повреди и прекъсвания както на оперативно, така и на мениджърско ниво за по-прецизно и ефективно изпълнение на оперативните дейности в екипа.
  • Имплементирахме единна система за всички клиенти на Onlinedirect.bg и Networx.bg, с която да можете да получавате информация за услугите си, да извършвате плащания във всички наши офиси в страната, като предстои да обявим 4 нови каси и офиси за компанията в София.

Продължаваме с подобренията и през 2022 г., скъсявайки максимално технологичното време, което изискват. За нас е от изключително значение да предоставяме качествени услуги на всички наши потребители, защото заслужавате да получавате най-добрата услуга и бърз интернет. 

Изказваме сърдечната си благодарност към всички наши абонати, които ни подкрепиха през изминаващата 2021 г. и останаха с нас в трудните моменти. Вашата лоялност и доверие ни дават стимул неспирно да търсим нови начини за подобрение и удовлетворение на потребителските нужди.

 

С уважение,

Екипът на Onlinedirect.bg