Ех, този любим декември! Предпразничната подготовка е в разгара си, а всеки е в очакване на своето коледно чудо и тайно се надява да получи мечтания подарък. 

Тази година ще помогнем на Дядо Коледа да раздаде изненадите в чувала. Обратното броене до най-светлите и уютни дни от годината започна отдавна и ние, екипът на Onlinedirect.bg, завладени от празничния дух, искаме да зарадваме всички наши настоящи и бъдещи абонати с една страхотна Коледна томбола. 

Период за участие

Не пропускайте възможността да се включите за спечелването на някоя от нашите супер награди в периода 28.11.2022 – 09.01.2023 г.

Oбхват на томболата

Томболата е активна във всички райони, в които „Нетуоркс България“ ЕООД и „Онлайн Директ“ ЕООД предоставят телекомуникационни услуги.

Условия за участие в Коледната томбола

Насладете се на един чудесен завършек на старата година и посрещнете новата с усмивка и нови мечти, като се включите в Коледната ни томбола. Шанс за печалба имат както настоящи абонати, така и нови клиенти на Onlinedirect.bg.

Имаме чудесна новина за новодошлите! Ако сте наш нов абонат, достатъчно условие за участие е да подпишете договор за някои от услугите ни: Интернет и/или Телевизия. Очакват ви вълнуващи изненади! 

А всеки настоящ клиент на Onlinedirect.bg, ползващ единична услуга (Интернет или Телевизия), има право да се включи в жребия при добавяне на втора услуга. Сега е моментът да се възползвате от промоционалните ни и изгодни предложения за надежден и бърз интернет, както и за комбинираните ни услуги и едновременно с това да спечелите участие в Коледната томбола. 

И най-хубавото е, че всички настоящи клиенти на единична услуга (Интернет или Телевизия) или двойна услуга – (Пакет – Интернет и Телевизия), които са предплатили услуги по договор до месец февруари 2023 г. (включително), също вземат автоматично участие в томболата!  

Напомняме ви, че всеки предплатил услуга към Onlinedirect.bg, печели. Можете да вземете до 4 месеца бонус при предплащане или да си осигурите по един безплатен месец за всеки свой приятел, станал наш нов абонат. 

С Onlinedirect.bg всеки е победител! Включете се в списъка с наши абонати, разширете пакета си от услуги или предплатете и бъдете сред печелившите щастливци.

Затаете дъх до 16.01.2023 г., когато ще бъдат изтеглени и късметлиите, при които ще отлетят нашите страхотните награди. 

Имената на спечелилите абонати ще бъдат обявени на сайтовете www.networx.bg, www.onlinedirect.bg и www.tvn.bg и/или на Facebook страниците ни.

Допълнително право на участие в Коледната томбола

Имаме още една чудесна новина за вас! Всички абонати, изпълнили някое от основните условия, имат право на допълнително участие в томболата, като по този начин си увеличават шансовете за спечелване на някоя от нашите супер награди.

Ето как да заявите своето допълнително участие

Споделете на личните си профили във Facebook информационната публикация за томболата, добавете потребителското си име към NetWorx и хаштаг – #КоледаОтNetWorx и получете своето допълнително участие в томболата.

Какви са наградите?

Над 300 награди очакват вас, абонатите на Onlinedirect.bg! Включете се в Коледната ни томбола до 09.01.2023 г. и имате реалния шанс да спечелите някоя от следните ТОП награди:

 • Безжични слушалки Huawei FreeBuds SE, White – 3 бр.
 • Фитнес гривна Huawei Band 7, Silicone Strap, Wilderness Green – 4 бр.
 • Видеорегистратор Xiaomi 70mai M300 – 6 бр.
 • Таблет Lenovo M10, Octa-Core, 10,1″ HD, 64GB , 4GB RAM – 5 бр.
 • Смартфон Realme 9, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G – 5 бр.
 • Комплект Gaming A+ HL1, 4 in 1, Клавиатура, Мишка, Слушалки, Подложка за мишка – 6 бр.
 • Телевизор Philips 39PHS6707/12, 39″ (98 см), Smart Android – 5 бр.
 • Лаптоп Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, Intel® Core™ i3-1115G4 – 1 бр.
 • Лаптоп ASUS M515DA, AMD Ryzen™ 3 3250U – 1 бр.
 • Телевизор LG LED 65UQ75003LF, 65″ (164 см), Smart, 4K Ultra HD – 2 бр.
 • Дрон STELS SG106, 4k HD двойна камера – 5 бр.
 • Bluetooth високоговорител RIF REFCO RF-2157-8, Преносим, Тип количка, Мощност 200 W – 5 бр.
 • Часовник SmartWatch DT ™ WATCH3 – 5 бр.
 • Лаптоп HP 250 G9, Intel® Core™ i3-1215U – 1 бр.
 • Външна батерия/power bank/ Hama Supreme 10HD (201668), 10000mAh – 5бр.
 • Безжична Wi-fi система TP-Link Deco M4 AC1200 (2-pack) – 2бр.
 • 6 месеца безплатна услуга от NetWorx – 5бр.
 • 3 месеца безплатна услуга от NetWorx – 10бр.

Пожелаваме успех на всички участници в Коледната ни томбола, а ние продължаваме ежедневно се грижим да ви предоставяме комфорт вкъщи и на работното място, за да сте свързани с вашия екип и любимите ви хора. 

Повече информация по въпроси, свързани с плащанията на абонаментите, и за услугите, които ползвате, можете да получите на телефоните на нашия център за клиентско обслужване: 0700 16 225 и 0884 377 477.